Aanvullende voorwaarden eBooks

RH Publishing voorziet al haar eBooks van een (gepersonaliseerd) Social DRM (by BooXtream), ook wel ‘watermerk’ genoemd.

Het is niet onze bedoeling om daarmee onze kopers/lezers te beperken in hun vrijheid, maar wel om de rechten van onze auteurs, en ook onze rechten, te beschermen.

Ten aanzien van onze auteurs zien wij het als een soort verzekering, zij hebben immers keihard gewerkt om het boek dat u graag wilt kopen, te realiseren.
Door te betalen voor hun werk, wordt die prestatie overeenkomstig beloond.

Wij gaan er van uit dat uw aankoop voor eigen gebruik is.

Wij vragen u daarom vriendelijk om er zorg voor te dragen dat uw aanschaf niet voor iedereen via het internet bereikbaar is. Dit kan bijvoorbeeld al door uw nieuwe eBooks te verplaatsen naar een aparte map, die eventueel beveiligd is met een wachtwoord.

Ook doen wij een dringend beroep op u om de bestanden van uw nieuwe eBook niet bewust aan anderen (bijvoorbeeld mail- of leesgroepen) over te dragen en/of te uploaden naar bijvoorbeeld torrent-sites, online bibliotheken en dergelijke, die voor iedereen toegankelijk zijn.

Voor meer informatie over wat wettelijk wel en niet mag, verwijzen wij graag naar Stichting Brein en de Consumentenbond.

Door verder te gaan en het eBook aan te schaffen, gaat u akkoord met het bovenstaande.