Recensies

8 mei 2021

Recensie op www.thrillzone.nl De Jager Variant I – Het Narrenmat

Eindoordeel: “400 Pagina’s vol actie en spanning, voor wie hier van houdt is Het Narrenmat zeker een aanrader…”

25 april 2021

Recensie op www.thrillers-leestafel.info De Jager Variant II – Het Dame Eindspel

Eindoordeel: Het is knap hoe de schrijver tot op het laatst de spanning er in weet te houden. Er zijn veel spelers, die je zonder problemen uit elkaar kunt houden, en er zijn de nodige verrassende wendingen.
Het was het eindspel…maar er is toch enigszins een open einde. Dus wie weet?

10 april 2021

Recensie op www.ebookoverleaf.com De Jager Variant I – Het Narrenmat

Eindoordeel: Werkelijk een geweldig boek. Hartman is geïnspireerd door Ludlums knap geschreven thrillers en dat is te merken. De schrijfstijl is toegankelijk zonder veel opsmuk, nauwelijks metaforen en opvallend detaillistisch. Karakters, situaties, sferen zijn uitvoerig beschreven. 

7 april 2021

Recensie van Kees van Duyn (LeesKees en o.a. Hebban) De Jager Variant II – Het Dame Eindspel

Eindoordeel: In een toegankelijke en fijne schrijfstijl weet de auteur de lezer vanaf de allereerste pagina te boeien. Hoewel het verhaal niet overal even geloofwaardig is – iets dat in dit geval overigens niet nodig is – zijn er wel degelijk situaties die zich in werkelijkheid kunnen voordoen. Over het geheel genomen is Het dame eindspel een pakkend en afgerond verhaal, ondanks dat de laatste regels de deur op een hele kleine kier laten staan, waardoor het lijkt dat Erik de Jager nog niet helemaal in de anonimiteit verdwijnt.

1 april 2021

Recensie op www.thrillers-leestafel.info De Jager Variant I – Het Narrenmat

Eindoordeel: Het is een uitdaging dit boek. Het is absoluut voorzien van een goede spanningsboog en je leeft ademloos mee met Erik, maar de schrijver ‘verwent’ de lezer met veel details, en als je geen benul heb van computers en technologie, is dat best pittig.
Heb je als lezer wel verstand van deze zaken en wil je alles begrijpen, dan is dit een erg geslaagd boek. Heb je minder last van de behoefte om alles te doorgronden om wat voor reden ook, dan blijft er nog altijd een spannend verhaal over, dat je tot het einde toe geboeid leest.
En omdat je bepaalde dingen weet, die Erik (nog) niet weet, is er gelukkig het vooruitzicht op het tweede deel.

22 februari 2021

De eerste recensie van De Jager Variant II – Het Dame Eindspel is binnen!

Eindoordeel: “De Jager Variant II – Het Dame Eindspel weet zich op alle fronten te meten aan het eerste deel en is daarmee een waardig opvolger. Hartman weet ook van dit tweede deel een geweldig verhaal te maken en behoudt het  internationale niveau, waar ik deel I om roemde.”

17 februari 2021

De eerste recensie van De Jager Variant I – Het Narrenmat is binnen!

Eindoordeel: “De Jager Variant I – Het Narrenmat is een uitstekende thriller van internationaal niveau. Een waar schaakspel aan zetten, kundig uitgewerkt door deze Ron Hartman”

Hanneke

Hanneke Tinor-Centi is communicatieprofessional. Via haar bedrijf HT-C Communicatie en Marketing (www.ht-c-communicatie.nl) werkt zij als communicatiemanager, -adviseur, tekstschrijver e.d.

Daarnaast treedt zij op als literair agent, verzorgt de marketing voor boeken in opdracht van auteurs en uitgeverijen en redigeert manuscripten.

Op haar recensie-site verzamelt zij haar recensies, en plaatst deze op diverse social media kanalen, boekensites (in elk geval Managementboek, Bol.com, Bruna en Hebban).