WINACTIE

Nu de maand van het spannende boek in volle gang is, willen wij natuurlijk ook graag de tweedelige thriller-serie DE JAGER VARIANT van Ron Hartman onder de aandacht brengen.

Omdat wij helaas geen podium krijgen bij de gevestigde orde zoals dagbladen en tijdschriften, televisie en radio, maar ook bijvoorbeeld bij HEBBAN.nl (grootste lezerscommunity in Nederland), starten wij speciaal voor leden van lezerscommunity’s en -groepen op Facebook deze leuke actie.

Wat kun je winnen: de eBooks De Jager Variant I – Het Narrenmat en De Jager Variant II – Het Dame Eindspel (totale waarde € 21,98). Kijk op de boek-pagina’s voor informatie en recensies.

Voor wie: iedereen die het liefst eBooks leest.

Wat moet je er voor doen: mail een leuke motivatie waarom je de eBooks zou willen winnen naar info@rh-publishing.nl of info@ron-hartman.nl. De drie motivaties (per FB-groep) die ons het meest aanspreken winnen. Vergeet in je mail niet te vermelden van welke FB-community/groep je lid bent.

Sluitingsdatum: 20 juni

Bekendmaking winnaars: uiterlijk 27 juni, in de FB-groep die is opgegeven bij de aanmelding. De winnaars ontvangen hun prijs ook uiterlijk 27 juni.

Tegenprestatie: Als redelijke tegenprestatie willen wij in jouw FB-community graag uiterlijk 31 juli terugzien wat je van de boeken vindt. Wij ontvangen jouw bevindingen daarnaast ook graag via mail, liefst aangevuld met een sterren-aanduiding waarbij 5 sterren de hoogste score is. Door mee te doen geef je uitgeverij RH PUBLISHING, en Ron Hartman, impliciet toestemming om jouw bevindingen op onze websites te plaatsen. Als bronvermelding plaatsen wij vanwege jouw privacy daarbij alleen jouw voornaam, en de naam van de FB-groep.

Daarnaast zouden wij het ontzettend op prijs stellen als je jouw bevindingen deelt met vrienden en familie, en op je eigen social media (kijk eens naar onze leuke promotie-actie). Dit is echter geen verplichting vanuit de winactie.

Belangrijk: beide eBooks zullen worden voorzien van een gepersonaliseerd watermerk. Het moge duidelijk zijn dat de eBooks NIET mogen worden gedeeld of geruild met anderen, conform de auteurswet en onze eigen richtlijnen.

Vermeldenswaardig: in tegenstelling tot wat de covers misschien doen vermoeden, heeft het verhaal weinig met schaken te maken. Het is meer een spannend kat-en-muis spel.

Verliezers die toch zijn geïnteresseerd in onze eBooks kunnen die (uitsluitend) aanschaffen via onze website, via de link op de boekpagina’s.